Łosoś w cytrusowej nucie

2 dzwonki łososia
sól i pieprz
starta skórka z 1 cytryny i limonki
oliwa
kilka listków bazylii

Starte skórki i drobno pokrojoną bazylię łączymy z oliwą. Łososia solimy, pieprzymy i marynujemy w oliwie. Smażymy na suchej patelni (w marynacie był olej) 3 minuty z każdej strony. Smacznego 😀

Tesoro del Mar od wielu lat jest znanym i cenionym dostawca świeżych ryb i owoców morza dla najbardziej wymagających odbiorców – najlepszych restauracji i kuchni hotelowych w Polsce i za granicą.

Teraz firma Tesoro del Mar postanowiła skierować ofertę sprzedaży i dystrybucji bezpośredniej (zamówienia z dostawą do domu lub firmy) również do Klientów indywidualnych.

facebook logo

ul. Łowińskiego 2
31-752 Kraków

kontakt@tesorodelmar.pl

Godziny otwarcia magazynu

pon, śr, pt  8.00-14.00

wt, czw 3.00 -12.00

facebook logo